pop up

srijeda, 15. ožujka 2017.

Barsin plan od 110 miliona eura za najjači tim ikada!

Barsin plan od 110 miliona evra za najjači tim ikada!


Kako su danas preneli katalonski mediji, sportski direktor Barselone Robert Fernandez već se bacio na posao za letnji prelazni rok, a primarne mete su - Ektor Beljerin i Marko Verati.

Katalonski Sport na svojoj naslovnici danas ističe da je Barsa spremna da ponudi 40 miliona evra za desnog beka Arsenala koji posle još jedne razočaravajuće sezone razmišlja da napusti klub.

Beljerin je pod ugovorom do 2022. godine, prima 150.000 funti nedeljno, što su odlični uslovi, tako da Barsa mora da razbije kasu.

Sport prenosi da je Robert Fernandez zakazao sastanak sa čelnicima Arsenala krajem aprila, kada će pokušati da nađe zajednički jezik.

Beljerin je dete Barselone, što je možda olakšavajuća okolnost, ali ne treba zaboraviti da ga želi i Katalonac Pep Gvardiola u Mančester sitiju.

Britain Socccer Premier League

Što se tiče Veratija, Mundo deportivo prenosi da ga je Barsa označila kao primarnu metu za vezni red. Andre Gomeš i Denis Suarez nisu se pokazali kao prava pojačanja i moguće da će jedan od njih otići već na leto.

Nije tajna da čitava Barsa mašta o Veratiju, Ćavi je više puta rekao da je on idealan igrač za klub, dok je i kapiten Andres Inijesta nedavno istakao da je on pravi njegov naslednik.

Verati je posle eliminacije od Barselone iz Lige šampiona po prvi put razmišljao o odlasku iz Pariza, pošto se našao na udaru više nego bilo koji drugi igrač.

Italijan veruje da ne zaslužuje takav tretman, a Barselona je tim koji je sigurno po njegovoj meri i želji.

Ipak, ni njega neće Barsa lako dovesti, žele ga Juve, Inter, Čelsi i Real Madrid, a cena je 70 miliona evra.

Barsin plan od 110 miliona evra ne deluje nerealan, ali ni lak, međutim ako ga realizuje, to će biti opasna timčina!

Barsa

Nema komentara:

Objavi komentar