pop up

četvrtak, 16. ožujka 2017.

Kada navijači biraju - Ko se koga plaši u žrebu za četvrtfinale?

Kada navijači biraju - Ko se koga plaši u žrebu za četvrtfinale?


Stižemo lagano do raspleta Lige šampiona, četvrtfinale je na programu, videćemo parove sutra, a već tokom noći su listovi u Španiji, Engleskoj i Italiji objavili ankete, koga bi navijači voleli da izbegnu, a koga da vide sa druge strane u top 8 fazi.

Zanimljivo, navijači Barselone preferiraju Real, sa jedne strane razumljivo, "El Klasiko" je svakako najveća fudbalska utakmica na svetu, oni malo realniji bi hteli jasno Lester, koji vide kao najslabiji tim.

Manje od 10% bi hteo da Blaugrana izvuče Monako, a najmanje poželjni rivali su Juventus i Atletiko Madrid, te posle njih slede Bajern i Dortmund.

Što se Madriđana tiče, Real i Atletiko ne bi želeli da igraju jedni protiv drugih, za najgoreg protivnika navijači madridskih klubova nisu izabrali Barselonu, već Bajern. Osim Katalonaca, ne bi voleli Juventus, a zanimljivo da je anketa lista "AS" pokazala da je recimo Dortmund poželjniji rival od Lestera, ma kako čudno zvučalo.

I ako je Bufon zavapio da ne želi Lester, velika većina navijača Juventusa bi da igra baš protiv engleskog šampiona, procenjuju da tu imaju najveće šanse.

A znate li koga se najviše plaše?

Ni, Barselone, ni Bajerna, ni Reala koji Juventus često pobeđuje, već Atletika.

"Gazeta" je dobila neočekivane rezultate, Juventini ne žele na Simeonea koga bi hteli za trenera, smatra se da Juventusu ne odgovara stil igre "Jorgandžija". Povoljan rival po njima je i Dortmund koji su eliminisali pre par godina.

Što se engleskih medija tiče, dominantno je razočaranje ispadanjem Sitija, a jasno navijači Lestera bi pre neki slabiji tim gde bi imali šansu da nastave bajku. Sa druge strane, svejedno, ovo je već podvig i oni neće imati šta da izgube u četvrtfinalu.

Što se Nemaca tiče, Bajernovi navijači ne žele Barselonu i Juventus, iako su Italijane eliminisali dva puta u poslednje četiri godine, a ne bi voleli da igraju ni protiv Dortmunda. Zanimljivo, jedna anketa pokazuje da nemaju ništa protiv da izvuku Real Madrid.

Kako stvari stoje Lester, Dortmund iz jednog i Real iz drugog razloga su rivali koje mnogi preferiraju, videćemo sutra, tek sigurno je da ćemo gledati makar jedan veliki derbi u četvrtfinalu.

Nema komentara:

Objavi komentar