pop up

utorak, 14. ožujka 2017.

Real i Arsenal spremili trampu veka, transfer koji će uzdrmati celu Španiju!

Real i Arsenal spremili trampu veka, transfer koji će uzdrmati celu Španiju?!


Da li vam zvuči realno - Karim Benzema u Arsenalu, Aleksis Sančez u Real Madridu?!

Španski Don Balon danas je doneo zanimljivu priču o potencijalnoj trampi Arsenala i Real Madrida.

Navodno, Arsenal je svestan da će ovog leta ostati bez Aleksisa Sančeza, a pošto ne želi da ga proda rivalima u Premijer ligi, Mančester sitiju i Čelsiju, moraće da pristane na pregovore sa stranim klubovima.

Nakon Pari sen Žermena, Juventusa i Atletiko Madrida, u trku je sada ušao i Real Madrid, koji želi Čileanca u svojim redovima.

Ipak, Arsenal ima uslov, a to je - trampa, odnosno da u suprotnom smeru dođe Karim Benzema koji se gotovo svake godine povezuje sa prelaskom u London.

Karim Benzema Kristijano Ronaldo Marselo

Benzema je ove sezone često bio na meti kritičara u Španiji, a mnogi smatraju da je vreme za promenu posle devet godina koliko je prvi špic Madriđana.

Sančez nije tipična ''devetka'' kao što je Benzema, mada se u Premijer ligi pokazao kao odličan i kao najistureniji, što znači da bi mogao da se prilagodi i u Primeri.

Napad Reala sa Ronaldom, Bejlom i Sančezom zvuči zaista zanimljivo, a ne treba zaboraviti da je Čileanac tri godine proveo u Barseloni i da bi ovo izazvalo potrese u Španiji i na neki drugi način.

Malo je igrača koji su nosili dresove oba španska giganta, poslednji je to uradio Havijer Pedro Saviola 2008. godine, a pre toga su mnogo veći slučajevi bili transferi - Luiša Figa, Luisa Enrikea, Mihaela Laudrupa, Georgi Hadžija, ali i Roberta Prosinečkog.

izvor:sportske.net

Nema komentara:

Objavi komentar